ua en ru

В "Укртрансгазі" змінилося керівництво

В "Укртрансгазі" змінилося керівництво Фото: Андрій Хоменко (utg.ua)

Наглядова рада "Нафтогазу" погодила призначення т.в.о. глави "Укртрансгазу" Андрія Хоменка

Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" погодила призначення т. в.о. президента ПАТ "Укртрансгаз" члена правління, віце-президента Андрія Хоменка. Про це йдеться у повідомленні прес-служби "Укртрансгазу".

"Наглядова рада НАК "Нафтогаз України" погодила призначення тимчасово виконуючого обов’язки президента ПАТ "Укртрансгаз" члена правління, віце-президента Андрія Хоменка", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, Хоменко приступив до виконання службових обов’язків на посаді глави "Укртрансгазу" з 27 квітня 2018 року. Повноваження його попередника, Мирослава Химка, були припинені в зв`язку із закінченням терміну дії його контракту.

Повідомляється, що Хоменко протягом останніх 5 років очолював ТОВ "Енерджи Стернард Індастриз", був радником гендиректора ПАТ "Сумське машинобудівне НВО" та представництва АТ "Група "Енергетичний стандарт". Крім того, був гендиректором ДП "НВК "Зоря-"Машпроект".

Хоменко був обраний членом правління, віце-президентом "Укртрансгазу" з питань закупівель, матеріально-технічного забезпечення та капітального будівництва в грудні 2017 року.

Нагадаємо, в лютому 2017 року НАК "Нафтогаз України" відсторонив від посади президента "Укртрансгазу" Ігоря Прокопіва. Після цього управління компанією перешло до першого віце-президента Мирослава Хімка.