ua en ru

На "Укртатнафті" пройшла інвентаризація технологічної нафти

На "Укртатнафті" пройшла інвентаризація технологічної нафти Фото: на "Укртатнафті" пройшла інвентаризація

Комісія не висловила зауважень в ході інвентаризації

ПАТ "Укртатнафта" 14 травня пройшла інвентаризація технологічної нафти, яка належить ПАТ "Укртранснафта" і знаходиться на зберіганні в резервуарних парках компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Укртатнафти".

"14 травня п. р. в ПАТ "Укртатнафта" пройшла інвентаризація технологічної нафти, яка належить ПАТ "Укртранснафта" і знаходиться на зберіганні в резервуарних парках компанії. До роботи комісії залучені фахівці ПАТ "Укртранснафта" та ПАТ "Укртатнафта", експерти міжнародної компанії SGS, представники міжнародної аудиторської компанії PricewaterhouseCoopers, а також представники від НАК "Нафтогаз України", Міністерства енергетики та вугільної промисловості України та інших державних структур", - йдеться в повідомленні.

В ході інвентаризації зауважень від членів інвентаризаційної комісії не надійшло. Інвентаризаційна комісія підтвердила фактичну наявність відповідних обсягів нафти, що належить ПАТ "Укртранснафта", в резервуарах ПАТ "Укртатнафта".

Нагадаємо, НАК "Нафтогаз України" почав інвентаризацію технічної нафти на українських нафтопереробних підприємствах - ПАТ "Укртатнафта", ВАТ "Нафтохімік Прикарпаття" та ВАТ "НПК "Галичина".