ua en ru

"Укрпошта" припиняє прийом деяких комунальних платежів в Києві

"Укрпошта" припиняє прийом деяких комунальних платежів в Києві Фото: "Укрпошта" припиняє прийом деяких комунальних платежів в Києві

Мова йде про платежі на користь "Головного інформаційно-обчислювального центру (ГІОЦ)

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" прийняло рішення тимчасово припинити прийом платежів на рахунок київського комунального підприємства "Головний інформаційно-обчислювальний центр" (ГІОЦ). Про це йдеться в прес-релізі підприємства.

за Причиною такого рішення стала нерентабельність співпраці двох підприємств.

"За даними аналізу, винагорода від прийнять від населення платежів, яке отримує за свої послуги Київська міська дирекція "Укрпошти" не забезпечує покриття її витрат на надання таких послуг і є збитковою для компанії", - відзначають в "Укрпошті".

Раніше поштове підприємство звернулося до ГІОЦ з пропозицією підвищити тариф на послуги з прийому платежів, однак комунальне підприємство відмовилося. Тому "Укрпошта" вирішила далі не продовжувати договір, термін якого завершився 31 грудня 2016 року.

ГІОЦ формує рахунки за комунальні послуги у Києві: утримання будинків та прибудинкових територій, централізоване водовідведення холодної та гарячої води, а також централізоване постачання холодної води.

Нагадаємо, "Укрпошта" планує створити комплексну систему прийому платежів.