ua en ru

"Укрпошта" планує створити комплексну систему прийому платежів

"Укрпошта" планує створити комплексну систему прийому платежів Фото: "Укрпошта" планує створити комплексну систему прийому платежів

На підприємстві очікують, що впровадження нового ПЗ дозволить істотно зменшити час на прийом, обробку та контроль бізнес-процесів по прийому платежів

Державне підприємство поштового зв'язку "Укрпошта" в рамках процедури закупівель планує вибрати постачальника програмного забезпечення комплексної системи прийому платежів (АС "Payment HUB"). Про це йдеться в прес-релізі підприємства.

Комплексну систему підприємство планує використовувати для автоматизації прийому всіх видів платежів від населення та організацій на користь третіх осіб як через відділення, так і через веб-сайт "Укрпошти".

"Payment HUB", на думку "Укрпошти", повинна представляти з себе централізовану систему з можливістю підключення до робочих місць операційних вікон відділень поштового зв'язку, мобільних пристроїв листонош і терміналів самообслуговування. Система повинна буде обробляти більше 100 тис. трансакцій щодня, мати єдиний веб-інтерфейс і забезпечувати швидку аналітику даних.

На підприємстві очікують, що впровадження нового ПЗ дозволить істотно зменшити час на прийом, обробку та контроль бізнес-процесів по прийому платежів, розширити спектр надання фінансових послуг і поліпшити якість обслуговування клієнтів.

Нагадаємо, "Укрпошта" закінчила III квартал з чистим збитком 11,8 млн гривень.