ua en ru

УКРОП звинувачує Порошенка у таємному співробітництві з Путіним

УКРОП звинувачує Порошенка у таємному співробітництві з Путіним Фото: УКРОП звинувачує Порошенка у домовленостях з колишніми регіоналами

Партія також заявляє про таємні домовленості Попрошенка з Опозиційним блоком

Партія УКРОП звинувачує Президента України Петра Порошенка у таємній співпраці з Президентом Росії Володимиром Путіним. Про це йдеться в заяві партії.

"Президент України шляхом тиску на своїх політичних опонентів має намір реалізувати таємні домовленості в рамках плану "Путіна-Порошенко" і здати весь південний схід країни проросійським сепаратистам", - йдеться в заяві.

УКРОП вважає, що тиск на партію проводиться з метою забезпечити перемогу на виборах мера Дніпропетровська кандидата від Опозиційного блоку Олександра Вілкула.

"Зараз стало очевидним, що здача Дніпропетровська Олександру Вілкулу та проросійським коллаборантам з Опозиційного блоку є зобов'язанням, яке на себе взяв Петро Порошенко перед президентом Росії", - йдеться в заяві.

УКРОП вважає, що таким чином Порошенко захищає свій російський бізнес - фабрику "Рошен" в Липецьку.

Нагадаємо, що сьогодні СБУ затримала голову політради КРІП Геннадія Корбана і спільно з Генпрокуратурою проводить обшуки в офісах партії.

У другий тур виборів мера Дніпропетровська виходять депутат ВР Борис Філатов та Вілкул.