ua en ru

УКРОП: Корбана везуть в бік Києва

УКРОП: Корбана везуть в бік Києва Фото: Геннадія Корбана везуть в бік Києва

УКРОП виклав відео "викрадення" Корбана

Лідера партії УКРОП Геннадія Корбана везуть в бік Києва. Про це йдеться в повідомленні партії на Facebook.

"Геннадія Корбана везуть в бік Києва", - йдеться в повідомленні.

Викрадення Корбана - 2

Геннадія Корбана везуть в бік Києва.

Posted by УКРОП Українське об'єднання патріотів on 2 ноября 2015 г.

Нагадаємо, сьогодні вранці повинен був продовжиться суд з обрання запобіжного заходу для Корбана. Проте лідера партії УКРОП відпустили з будівлі суду, а потім відвезли в невідомому напрямку. Прихильники Корбана намагалися не допустити виїзду машини, в яку посадили лідера УКРОПа, але безуспішно, вони стали переслідувати автомобіль, який посадили політика. Адвокати заявили, що не знають, в якому напрямку повезли Корбана.

Зазначимо, згідно українському законодавству через 72 години з моменту затримання Корбана зобов'язані відпустити, якщо не було обрано запобіжний захід.

Лідера УКРОПа підозрюють у створенні злочинної організації. Крім того, йому пред'явлено звинувачення у привласненні грошових коштів в особливо великих розмірах, викрадення.

Зазначимо, що суд над Корбаном розпочався вчора у Новозаводському суді Чернігова.

"Судове засідання над лідером Кропу відбудеться о 16.00 у Новозаводському суді міста Чернігова. Про це повідомив один з адвокатів затриманого. Слідчим суддею є Олексій Падалюка", - йдеться в повідомленні прес-служби партії.

В знак підтримки свого лідера активісти УКРОПу організували мітинг під будівлею суду. Вони повідомляли, що на подвір'ї зібралося багато добре екіпірованої міліції та СБУ перед тим, як туди доставили Корбана.