ua en ru

"Укроборонпром" вперше уклав іноземний контракт на поставку броньованої сталі

"Укроборонпром" вперше уклав іноземний контракт на поставку броньованої сталі Фото: прес-служба "Укроборонпрому"

Про це йдеться у звіті держпідприємства "Київський бронетанковий завод"

Прямий контракт з іноземним постачальником броньованої сталі для виробництва бронетанкової продукції дозволив знизити її вартість на 25%. Про це йдеться у звіті держпідприємства "Київський бронетанковий завод" (КБТЗ), повідомили у прес-службі ДК "Укроборонпром".

"Сьогодні наші підприємства намагаються якомога якісніше і при цьому дешевше виробляти техніку на потреби української армії. З цією метою "Укроборонпром" вперше зміг укласти прямий контракт на поставку броньованої сталі з іноземною компанією", - зазначив гендиректор "Укроборонпрому" Роман Романов.

Крім того, завдяки впровадженню системи електронних закупівель КБТЗ цьогоріч заощадив 40 млн грн.

Зазначимо, що загальна економія держконцерну завдяки впровадженню системи електронних закупівель складає вже більше 200 млн грн.

Нагадаємо, Київський бронетанковий завод за рік у 4 рази збільшив виробництво.

ДП "Київський бронетанковий завод" спеціалізується на виробництві бронетанкового озброєння, здійснює капітальний ремонт і модернізацію бронетанкової, інженерної і бойової техніки, ракетно-артилерійського озброєння, виробляє запасні частини для бронетанкового озброєння і техніки. У 2015 році завод значно збільшив обсяги виробництва і з початку року виготовив і відремонтував майже 80 одиниць військової техніки.