ua en ru

"Укроборонпром" запропонував співпрацю 16 країнам

"Укроборонпром" запропонував співпрацю 16 країнам Фото: "Укроборонпром" (ukroboronprom.com.ua)

Концерн запропонував країнам співпрацю з українським ВПК

Державний концерн "Укроборонпром" запропонував 16 країнам співпрацю з українським військово-промисловим комплексом. Про це заявив заступник генерального директора з розвитку Концерну Артур Херувимів на зустрічі з іноземними послами, передає прес-служба концерну.

"Наші підприємства зробили суттєвий крок вперед - маючи досвід участі військової техніки в гібридній війні ми суттєво покращили і поглибили модернізацію існуючих зразків і почали виробництво новітніх зразків техніки. Вся ця техніка довела свою боєздатність на передовій", - заявив Херувимів.

Він заявив, що українські підприємства можуть модернізувати техніку радянських зразків, а також налагодити спільне виробництво озброєння, безпілотних літальних апаратів, засобів зв'язку і продукції військово-морського призначення.

"Співробітництво, що ми пропонуємо - це набагато більше ніж просто забезпечення економічного зростання і безпеки", - зазначив, у свою чергу, генеральний директор підприємства-спецекспортера ДГЗИФ "Укрінмаш" Сергій Слюсаренко.

Нагадаємо, державний концерн "Укроборонпром" може отримати дозвіл брати участь у тендерах поставок для Північноатлантичного альянсу.