ua en ru

"Укроборонопром" заявив про завершення капремонту літака Ан-26 для ЗСУ

"Укроборонопром" заявив про завершення капремонту літака Ан-26 для ЗСУ Фото "Укроборонпром" (ukroboronprom.com.ua)

Відновлений літак пройшов усі випробування

Державний концерн "Укроборонопром" заявив про завершення капітального ремонту літака Ан-26 Збройних сил України (ЗСУ). Про це повідомляє прес-служба концерну.

"ДП "Завод 410 цивільної авіації", що входить до складу держконцерну "Укроборонпром", завершив капітальний ремонт військово-транспортного літака Ан-26 для ЗСУ", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-служби, відновлений літак пройшов усі випробування і готовий до передачі замовнику.

Так, під час капремонту був проведений повний комплекс робіт з відновлення всіх систем літака, встановлено нове радіоелектронне обладнання, в тому числі були замінені системи зв'язку, навігації, приладової та іншої бортової апаратури.

Відзначається, що завдяки цьому цей Ан-26 може здійснювати польоти на міжнародних трасах та брати участь у спільних діях з силами НАТО. До цього аналогічні роботи були проведені з іншими Ан-26, один з яких був переданий військовим льотчикам влітку цього року.

"Укроборонопром" заявив про завершення капремонту літака Ан-26 для ЗСУ"Укроборонопром" заявив про завершення капремонту літака Ан-26 для ЗСУ

Фото: завершений капремонт літака (ukroboronprom.com.ua)

Всього в 2017 році ДП "Завод 410 ГА" проводить роботи по відновленню 4 літаків, а також вже виконано регламентні роботи і етап відновлення ще на 2 літаках, які посилять авіаційні парки Повітряних сил ЗСУ та Національної Гвардії України.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Державний концерн "Укроборонпром" представив модернізовану бронемашину БТР-4МВ1.