ua en ru

З "Укрнафти" звільнилися два топ-менеджера

З "Укрнафти" звільнилися два топ-менеджера Фото: "Укрнафта"

Віце-президенти Микола Грейнерт і Крістофер Кокс покинули компанію

Виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку та переробки Крістофер Кокс залишили найбільшу нафтовидобувну компанію "Укрнафта". Про це РБК-Україна повідомило джерело в НАК "Нафтогаз України".

"Призначені два місяці тому виконавчий віце-президент з персоналу Микола Грейнерт і виконавчий віце-президент з питань видобутку та переробки Крістофер Кокс покинули Компанію", - сказав він.

За словами співрозмовника агентства, обидва топ-менеджера "не змогли спрацюватися зі старою командою".

"На грані відходу головний фінансовий директор Ірина Євець. Коксу вони подали на заміну, так як він звільнився", - додало джерело.

Нагадаємо, раніше наглядову Раду "Укрнафти" призначила трьох нових членів правління компанії. На посаду директора зі стратегії та планування компанії був призначений Джонатан Поппер, директором з видобутку і виробництва став Крістофер Кокс, фінансовим директором - Ірина Євець.

У листопаді 2015 р. голова правління ПАТ "Укрнафта" Марк Роллінс призначив виконавчим віце-президентом з питань управління персоналом Миколи Грейнерта.

Зазначимо, Ірина Євець раніше працювала фінансовим директором "МТС Україна", президентом "Укрпродукт Груп". Джонатан Поппер раніше займав керівні пости в британській нафтосервісної компанії Petrofac, працював у BP Exploration, зокрема займався проектами компанії в Росії.

Крістофер Кокс раніше обіймав посаду віце-президента BG Group, працював у Chevron. Микола Грейнерт працював директором з управління персоналом в таких компаніях, як "Індустріальний союз Донбасу", "Метінвест Холдинг" і Alcoa.