ua en ru

"Укрнафта" створила підрозділ для підвищення ефективності буріння свердловин

"Укрнафта" створила підрозділ для підвищення ефективності буріння свердловин Фото: "Укрнафта" (УНІАН)

"Укрнафта" створила підрозділ "Укрнафта-Буріння"

"Укрнафта" створила підрозділ "Укрнафта-Буріння" для підвищення ефективності буріння свердловин для видобутку вуглеводнів. Про це сьогодні під час прес-конференції повідомив голова правління "Укрнафти" Марк Роллінс, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми створили підрозділ, який називається "Укрнафта-Буріння". Зараз йде процес інтеграції наших управлінь бурових робіт. Так, в "Укрнафти" буде створена єдина структура, яка буде займатися бурінням. Ми вже визначили керівний менеджмент для цього підрозділу, і зараз йде процес його призначення", - сказав він.

За словами Роллинса, велика кількість співробітників, які працювали в управліннях, залишаться працювати в компанії і надалі. Крім цього, за словами глави компанії, "Укрнафта" зараз проводить реорганізацію підрозділів, які займаються видобутком і транспортуванням нафти.

Нагадаємо, через зупинення дії ліцензій на видобуток на трьох родовищах в Сумській області вже в цьому місяці ПАТ "Укрнафта" втратить 300 тис. тонн нафти і відповідно близько 4 млрд грн доходу від їх реалізації.