ua en ru

"Укрнафта" спростувала інформацію про те, що Пустоваров тимчасово виконує обов'язки глави компанії

"Укрнафта" спростувала інформацію про те, що Пустоваров тимчасово виконує обов'язки глави компанії Фото: "Укрнафта"

Марк Роллінс з 4 січня перебуває на своєму робочому місці

ПАТ "Укрнафта" спростувала інформацію про те, що Володимир Пустоваров тимчасово виконує обов'язки глави компанії. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

"Щодо поширення недостовірної інформації в ЗМІ про менеджмент компанії в період зимових свят, ПАТ "Укрнафта" заявляє про те, що з 4 січня 2016 року голова правління Марк Роллінс знаходиться на своєму робочому місці і виконує свої посадові обов'язки по управлінню компанією в штатному режимі", - йдеться в повідомленні.

Зазначимо, раніше виконавчий директор НАК "Нафтогаз України" Андрій Пасішник повідомив РБК-Україна, що з 22 грудня по 16 січня Марк Роллінс буде перебувати у відпустці, а обов'язки голови правління покладено на Володимира Пустоварова, який був звільнений 22 грудня з посади члена правління.

у себе в Facebook Пасішник написав, що Роллінс повернувся в Київ 4 січня.

"А чому сайт "Укрнафти" не пише, де пан Роллінс був до 4 січня і на кого було покладено виконання обов'язків голови правління? Саме завдяки ЗМІ, які почали задавати логічні питання, чому звільнений з 22 грудня наглядовою радою "Укрнафти" пан Пустоваров виконує обов'язки голови правління - Роллінс був змушений повернутися в Київ з Женеви і відновити виконання зобов'язань", - написав Пасішник

Виявляється, ЗМІ публікують "недостовірну" інформацію))Офіційно заявляю, що подана ЗМІ інформація стосовно відсутності ...

Опубликовано Андреем Пасишником 6 января 2016 г.

Нагадаємо, Володимир Пустоваров продовжує виконувати обов'язки голови правління, виконавчого директора ПАТ "Укрнафта", про що свідчить підписана ним заявка "Укрнафти" від 29 грудня на проведення аукціону з продажу скрапленого газу.