ua en ru

"Укргазвидобування" уклала договір на буріння на майже 400 млн гривень

"Укргазвидобування" уклала договір на буріння на майже 400 млн гривень Фото: "Укргазвидобування" пробурить ще 6 свердловин

Компанія має намір пробурити 6 свердловин

Державна газодобувна компанія "Укргазвидобування" і ТОВ "Спецмехсервис" підписали договір про бурінні 6 свердловин на родовищах у Полтавській та Харківській областях за 397,42 млн гривень (з ПДВ). Про це повідомляє прес-служба держкомпанії.

Згідно з повідомленням, роботи розпочнуться з буріння свердловини № 77 на Західно-Соснівському родовищі в Харківській області та заплановані на серпень. Проектна глибина свердловини становить 3 790 метрів.

ТОВ "Спецмехсервис" засновано в липні 2005 року. Засновником виступає кіпрська компанія Tancera Holdings Ltd. Кінцевим бенефіціарним власником ТОВ "Спецмехсервис" в реєстрі вказана Ольга Леонтьєва. Вона ж є співзасновником ТОВ "Полтавське підприємство бурових робіт" спільно з Валерієм Баришпилем, в 2012 році займав посаду виконуючого обов'язки керівника "Нафтогазвидобування".

Нагадаємо, Європейський банк реконструкції і розвитку і Європейський інвестиційний банк виділять держпідприємству ПАТ "Укргазвидобування" 76 млн доларів кредиту.