ua en ru

"Укргазбанк" на умовах лізингу профінансував створення залізничних вагонів для агрохолдингу

"Укргазбанк" на умовах лізингу профінансував створення залізничних вагонів для агрохолдингу Ілюстративне фото (прес-служба "Укргазбанку")

Кожен вагон може перевозити близько 70,5 тонн зернових, близько 118 м3

"Укргазбанк" на умовах лізингу профінансував українську агропромислову компанію LNZ Group для створення власного парку з 108 сучасних залізничних вагонів-зерновозів для перевезення зерна та інших харчових вантажів. Про це повідомив голова правління "Укргазбанку" Кирило Шевченко.

Модель вагона 2017 року розробив "Дослідно-механічний завод "Карпати". Кожен вагон може перевозити близько 70,5 тонн зернових, близько 118 м3. З наявних в Україні зареєстрованих вагонів, це одні з найбільших.

За словами Шевченка, спеціальна програма фінансового лізингу з максимально лояльними умовами, спрощеною процедурою оформлення та індивідуальними графіками виплати кредиту ще раз свідчить про зацікавленість державного банку по довгостроковому взаємовигідному співробітництві з бізнесом.

"Ми постійно вдосконалюємо і працюємо над новими програмами по стимулюванню ефективності бізнесу і надання йому більшої свободи і можливостей. Створення власного парку вагонів-зерновозів зробить компанію більш мобільною та автономної. Програма фінансового лізингу від "Укргазбанку" спрямована на ефективний розвиток бізнесу на умовах взаємовигідного довгострокового співробітництва. Фінансування LNZ Group здійснюється в національній валюті строком на 5 років і першим внеском 25% від вартості переданих залізничних вагонів з індивідуальними графіками оплати. Тому, при виплаті кредиту, власники не відчують ніякої додаткової навантаження на бюджет і зможуть впевнено розвивати свій бізнес", - зазначив Шевченко.

Новий автопарк дозволить компанії оптимізувати витрати на логістику зерна, знизити втрати при зберіганні, позбавитися від залежності від інших елеваторів і оперативно відвантажувати зернові культури.

Нагадаємо, з 2017 року "Укргазбанк" надає послугу з фінансового лізингу. Комунальні підприємства Запоріжжя, Житомира, Хмельницького та Львова вже модернізували свої парки пасажирського транспорту з допомогою лізингу від "Укргазбанку".