ua en ru

"Укразалізниця" оголосила тендер на закупівлю ескалаторів для залізничного вокзалу Києва

"Укразалізниця" оголосила тендер на закупівлю ескалаторів для залізничного вокзалу Києва Фото: Центральний залізничний вокзал Києва (kiev-pass.com)

До 8 травня приймаються пропозиції на участь у тендері з придбання двох ескалаторів

"Укразалізниця" оголосила про початок тендеру на закупівлю двох ескалаторів для Центрального залізничного вокзалу в Києві. Про це повідомив в.о. голови правління ПАТ " Укразалізниця" Євген Кравцов.

"Оголосили тендер на закупівлю головного ескалатора країни. До 8 травня приймаються пропозиції на участь у тендері з придбання двох ескалаторів, що будуть встановлені у вестибюлі залізничного вокзалу в Києві. Наявні майже вичерпали свій термін експлуатації", - повідомив Кравцов.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що ПАТ "Укрзалізниця" планує до кінця 2018 року встановити нові ескалатори у вестибюлі Центрального залізничного вокзалу в Києві. Як відомо, ескалатори були встановлені в 2001 році під час реконструкції вокзалу станції Київ-Пасажирський.

Нещодавно Євген Кравцов також показав фото вагонів поїздів після капітального ремонту. Так, 29 капітально-відремонтованих "Укрзалізницею" вагонів вже курсують у складі фірмових поїздів першого та другого класів.