ua en ru

В "Укравтодорі" розповіли, які дороги побудують в 2018-2022 роках

В "Укравтодорі" розповіли, які дороги побудують в 2018-2022 роках Фото: ремонт дороги (torange.biz)

Всі дороги будуть з 4-6 смугами руху з максимально можливим швидкісним режимом

Радник "Укравтодору" Олександр Кава назвав дороги, які побудують в 2018-2022 роках. Про це він розповів в ефірі радіостанції "Голос Столиці".

"За цей час повинна бути побудована повністю дорога М31 Решетилівка - Кобеляки - Дніпро. Планується реконструкція дороги М03 Київ - Полтава - Харків, яка матиме 4 смуги руху на всій протяжності. Також буде побудований в рамках цієї концепції північний об'їзд міста Львів, західний об'їзд міста Тернопіль, завершено будівництво об'їзної дороги навколо Знам'янки і навколо Лубен", - розповів Кава, додавши, що концепція передбачає будівництво нових доріг на умовах концесії.

За його словами, планується будівництво дороги від Львова до кордону з Польщею. Зазначена дорога буде з'єднана з польським автобаном А4, який йде вздовж всієї південної Польщі. Також буде побудована дорога першої категорії від Львова через Стрий до Мукачево.

Кава зазначив, що це будуть дороги з 4-6 смугами руху з максимально можливим швидкісним режимом.

Нагадаємо, раніше міністр інфраструктури України Володимир Омелян розповів, що на ремонт доріг в Україні в 2018 році заплановано до від 45 до 47 млрд гривень.