ua en ru

"Укравтодор" попереджає про перекриття доріг при погіршенні погодних умов 7-8 січня

"Укравтодор" попереджає про перекриття доріг при погіршенні погодних умов 7-8 січня Фото: автомобільна дорога

Погіршення погодних умов очікується на півдні і сході України

У зв'язку з різкими змінами погодних умов у Державному агентстві автомобільних доріг України готуються до роботи в посиленому режимі. Про це повідомляє прес-служба "Укравтодору".

"На Різдво дорожники півдня і сходу України будуть працювати в посиленому режимі - 7-8 січня автомобільні дороги Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Кіровоградської, Луганської, Полтавської, Сумської, Харківської та Черкаської областей покриються ожеледицею", - йдеться в повідомленні.

В "Укравтодорі" відзначають, що 7-8 січня очікується рясний дощ та мокрий сніг при мінусових температурах повітря та сильні пориви вітру до 15-20 м / с. Дані погодні умови можуть призвести не тільки до хуртовин, утворення переметів та кучугур, але і стати причиною чергового снігового колапсу.

"Для того, щоб уникнути надзвичайних ситуацій, на найбільш проблемних ділянках автомобільних доріг закриватимуть рух", - повідомляє прес-служба "Укравтодору".

Водіям рекомендують утриматися від поїздок, а в разі гострої потреби збиратися в дорогу відповідально.

Нагадаємо, раніше управління безпеки дорожнього руху Національної поліції України попереджає водіїв про складні погодні умови 7-8 січня.