ua en ru

З України депортували чергового "злодія в законі"

З України депортували чергового "злодія в законі" Фото: "Тенго Гальський" (Головне управління Національної поліції в Київській області facebook.com)

На наступні 5 років йому заборонено в'їзд в Україну

З України депортували "злодія в законі" "Тенго Гальського". Про це йдеться у повідомленні прес-служби Головного управління Національної поліції в Київській області у Facebook.

"Відомого у кримінальному світі "Тенго Гальського" сьогодні видворили за межі нашої країни співробітники Управління карного розшуку поліції Київської області. На наступні 5 років йому заборонено в'їзд в Україну", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, 35-річного громадянина Грузії затримали 29 серпня, у Києві, куди він вкотре нелегально прибув для перерозподілу сфер впливу в злочинному середовищі. Він перетнув державний кордон України поза пунктом пропуску Державної прикордонної служби з боку Російської Федерації, підробивши документи.

Поліцейські Київщини вчергове видворили з України «злодія в законі» - Тенгіза Чараю (ФОТО, ВІДЕО) Відомого у криміналь...

Опубліковано Головне управління Національної поліції в Київській області 19 вересня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поліція неодноразово затримувала "Тенго Гальського" в Україні. Так, 29 серпня в Україні втретє з грудня 2016 року затримали "злодія в законі" "Тенго Гальського".