ua en ru

Україну 11-14 травня відвідують групи експертів УЄФА.

Україну 11-14 травня 2010 р. з робочими візитами відвідають делегації експертів УЄФА. Метою візиту першої групи експертів є проведення семінарів-нарад з організації фінальної частини Чемпіонату Європи з футболу 2012 р. для проектних команд міських адміністрацій у чотирьох приймаючих містах, повідомляє прес-служба МОК "Євро 2012 Україна".
Візит першої групи експертів розпочався 11 травня у Києві. Під час перебування в Україні директор департаменту УЄФА з проведення заходів турніру Хаймо Ширгі разом з представниками Місцевого організаційного комітету "Євро 2012 Україна" відвідають чотири приймаючі міста ЄВРО 2012, де зустрінуться з відповідальними за підготовку і проведення чемпіонату.
У ході робочих зустрічей планується розглянути кілька ключових питань у контексті підготовки Євро 2012, зокрема, безпека і правопорядок, громадський транспорт, управління стадіонами, планування і будівництво міських доріг, організація медичного забезпечення та інші.
У семінарах у приймаючих містах, окрім членів проектних команд міських адміністрацій, також візьмуть участь представники Національного агентства з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу.
Наступна група експертів УЄФА на чолі з головою департаменту планування та продажу квитків Педро Коррейя відвідає Київ 13-14 травня, щоб зустрітися з менеджерами і лідерами проектів Євро 2012 у МОК "Євро 2012 Україна" і обговорити стан виконання Україною її гарантій перед УЄФА.
У рамках підготовки до турніру МОК "Євро 2012 Україна" реалізовує 57 проектів різних напрямів, з-поміж яких співпраця з приймаючими містами, управління стадіонами та аеропортами під час проведення турніру, організація транспорту, безпека та правопорядок, організація роботи волонтерів, передтурнірні заходи, програми сталого розвитку, організація офіційних церемоній, технічне обслуговування, а також промоція самого турніру.