ua en ru

В Україну не пустили 9 російських учасників та вболівальників чемпіонату з боксу

В Україну не пустили 9 російських учасників та вболівальників чемпіонату з боксу Фото: українські прикордонники (з відкритих джерел)

Громадяни Росії порушили порядок в'їзду в окупований Крим

В Харківській області українські прикордонники не пустили в Україну 9 російських учасників та вболівальників чемпіонату з боксу, які порушили порядок в'їзду в окупований Крим. Про це повідомляє спікер Державної прикордонної служби України Олег Слободян Facebook.

"Сьогодні на кордоні з Росією в Харківській області співробітники Держприкордонслужби спільно з взаємодіючими органами виявили і не пропустили в Україну громадян Російської Федерації. Всі вони учасники або акредитовані особи російської команди на чемпіонат Європи з боксу", - написав Слободян.

За словами Слободяна, на континентальний турнір з боксу, який пройде в Харкові з 16 по 24 червня, прямували 39 осіб поїздом "Москва-Харків". При перевірці прикордонники встановили, що 9 з них раніше порушили порядок в'їзду в окупований Крим. Їм заборонили в'їзд в Україну на 3 роки.

У Харкові в Україну не пропустили 9 громадян Росії, учасників та вболівальників чемпіонату з Боксу, які порушили порядок...

Опубліковано Oleh Slobodyan 14 червня 2017 р.

Нагадаємо, 12 червня в Харківській області на кордоні з Росією прикордонники затримали громадянина України, який працював на медіа-ресурси самопроголошеної "Донецької народної республіки".