ua en ru

Україну накриють дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні

Україну накриють дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні Фото: Україну сьогодні накриють дощі та грози (Віталій Носач, РБК-Україна)

Сьогодні, 18 вересня похолодання та грозові дощі очікуються майже на всій території України. Негода омине лише Донецьку та Луганську області, там прогнозують сонячну теплу погоду.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на дані Українського гідрометцентру.

Погода в Україні

У північних областях протягом всієї доби очікуються грозові дощі. Температура повітря вдень становитиме +14 +18, вночі +10 +13.

На Заході синоптики обіцяють дощову погоду, але без грози. Стовпчики термометра коливатимуться в межах +14 +19 вдень, а вночі +11 +14.

У південній частині України прогнозуються грозові дощі, температура становитиме вдень +20 +23, а вночі знизиться до +14 +18.

На Сході очікується мінлива погода, у Харківській області вдень дощитиме, а от у Луганській та Донецькій областях тепло та сонячно. Температура вдень коливатиметься в межах +16 +22, а вночі впаде до +6 +14.

У центральній частині країни очікуються грозові дощі в Кіровоградській та Полтавській області. Температура повітря становитиме +16 +21 вдень, а вночі +11 +15.

Україну накриють дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні

Погода в Києві

Сьогодні у столиці очікуються дощі та грози протягом доби. Стовпчики термометра покажуть +17 +19 градусів вдень, а вночі +14 +16.

Україну накриють дощі та грози: прогноз погоди на сьогодні