ua en ru

Українці посіли 1 та 3 місця на чемпіонаті Європи з багатоборства серед охоронців

Українці посіли 1 та 3 місця на чемпіонаті Європи з багатоборства серед охоронців Фото: чемпіонат Європи з багатоборства серед охоронців

Друге місце посіла команда з Республіки Білорусь

Українці посіли 1 та 3 місця на чемпіонаті Європи з багатоборства серед охоронців, який пройшов з 14 по 17 травня у столиці Болгарії Софії. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Управління державної охорони України.

Як повідомляється, за перемогу і звання чемпіонів боролися п’ятнадцять команд бодігардів з різних країн Європи: України, Білорусії, Молдови, Болгарії, Грузії, Румунії та Польщі.


"Команди пройшли такі етапи змагань: техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту; стрілецькі вправи; подолання смуги перешкод на автомобілі; демонстрація прийомів рукопашного бою; пошук вибухових пристроїв у автомобілі; надання першої медичної допомоги і евакуація охороняємої особи", - йдеться у повідомленні.

За результатами Чемпіонату Європи з багатоборства тілоохоронців перемогла команда Управління державної охорони України. Друге місце посіла команда з Республіки Білорусь. На третьому місці співробітники Національної поліції охорони (Україна).

Нагадаємо, спортсмен з України Ілля Редюк переміг серед понад півсотні учасників, а у фіналі обіграв росіянина.