ua en ru

Українців намагаються переконати в безальтернативності силового сценарію, - Медведчук

Представники "партії війни" намагаються переконати українців у необхідності і безальтернативності силового сценарію і як і раніше не залишають спроб посилити свій вплив на Президента. Про це у своєму блозі на сайті громадського руху "Український вибір" пише лідер руху Віктор Медведчук.

"Очевидно, підсумки мінської зустрічі не влаштували "яструбів" української "партії війни". Заява Президента України про те, що "логіка мирного плану в кінці кінців була підтримана всіма без винятку главами держав", вони розцінили як готовність відновити діалог щодо врегулювання ситуації на Сході країни. А це не входило в їхні плани", - розмірковує політик.

За словами Медведчука, як тільки в Україні встановиться мир, народ вимагатиме від чиновників і політиків звіту: чому не проводяться реформи, чому знецінилася національна валюта, чому зростають ціни на всі товари, чому влада не виконує обіцянок, даних народу на Майдані.
"Те, що відбувається зараз, - не просто черговий виток істерії поплічників "партії війни", які бояться гніву народу. Це добре спланована і продумана акція для того, щоб створити образ ворога, з яким потрібно боротися Україні", - зазначив лідер "Українського вибору".

Політик вважає, що всі ініціативи представників "партії війни" спрямовані на ескалацію конфлікту в Україні, адже під приводом порятунку країни можна і далі безкарно обманювати людей".