ua en ru

В "Українському виборі" прокоментували заяви нардепа Денисенка

У прес-службі "Українського вибору" прокоментували заяву нардепа від БПП Вадима Денисенка щодо "навмисної антидержавної діяльності Громадського руху "Український вибір — Право народу" та його лідера Віктора Медведчука".

"Така заява дає підстави засумніватися в тому, що нардеп адекватно сприймає дійсність. Як інакше пояснити, що Денисенко примудряється бачити те, чого немає? Це вже не перший випадок, коли народні обранці демонструють повну професійну неспроможність, підносячи в якості фактів чутки та власні вигадки", — відзначили в прес-службі Руху.

У Медведчука підкреслили: "громадський рух та його лідер ніколи не виступали з ідеєю реєстрації окремих громад і вже тим більше не створювали їх".

"Рух офіційно поінформував генерального прокурора України про те, що ця інформація є наклепницькою. І ось тепер стає зрозуміло, хто саме потрудився довести цей наклеп до відома керівника ГПУ", — йдеться в заяві прес-служби.

При цьому в "Українському виборі" впевнені, що Денисенко "не зможе навести жодного факту або цитати Віктора Медведчука, які підтверджували б правдоподібність цих його заяв".

"Вадим Денисенко слід принести публічні вибачення за поширення завідомо неправдивих вигадок, що дискредитують Громадський рух "Український вибір — Право народу" і його лідера. Ми залишаємо за собою право на судовий захист наших законних інтересів", — повідомили в прес-службі.