ua en ru

Український ОПК забезпечив покриття дефіциту з реактивних систем залпового вогню, - Турчинов

Український ОПК забезпечив покриття дефіциту з реактивних систем залпового вогню, - Турчинов Фото: Олександр Турчинов (РБК-Україна)

Перед оборонними підприємствами стоїть завдання забезпечити виробництво всіх боєприпасів, які використовують ЗСУ

Українське оборонне виробництво забезпечило покриття дефіциту з реактивних систем залпового вогню. Про це сьогодні журналістам повідомив секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов, передає кореспондент РБК-Україна.

"Ми зняли дефіцит, що виник у військах після 2014 року, який стосується забезпечення реактивних систем залпового вогню. Особливо це важливо для нас стало після того, як проблема загострилася, коли ми втратили на арсеналах значну частину наших боєприпасів... Сьогодні перед нашими оборонними підприємствами стоїть завдання забезпечити виробництво всіх боєприпасів, які використовуються Збройними силами України", - сказав секретар РНБО.

Нагадаємо, раніше Турчинов заявляв, що український оборонно-промисловий комплекс задовольняє всі основні потреби армії та інших силових структур. За його словами, в Україні вдалося налагодити випуск широкого спектру зброї - від пістолетів, автоматів, кулеметів, мінометів до потужної бронетанкової техніки і сучасних ракетних комплексів.