ua en ru

Український ОПК задовольняє всі основні потреби армії, - Турчинов

Український ОПК задовольняє всі основні потреби армії, - Турчинов Фото: Олександр Турчинов (РБК-Україна)

Україні вдалося налагодити випуск широкого спектру зброї

Український оборонно-промисловий комплекс задовольняє всі основні потреби армії та інших силових структур. Про це на відкритті виставки "Зброя та безпека-2017" заявив секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов, передає прес-служба РНБО.

"Український ОПК задовольняє всі основні потреби нашої армії, Національної гвардії, СБУ, прикордонників, Національної поліції та інших силових структур", - заявив Турчинов.

За його словами, в Україні вдалося налагодити випуск широкого спектру зброї - від пістолетів, автоматів, кулеметів, мінометів до потужної бронетанкової техніки і сучасних ракетних комплексів.

Нагадаємо, раніше Турчинов пообіцяв жорстку реакцію України на торгівлю країн Європейського союзу з окупованими територіями.

"Я переконаний, що реакція буде жорстка. Не має права Європа, європейські країни торгувати з підприємствами, які розташовані на окупованій території, тому що фактично вони працюють з тими, хто вкрав ці підприємства, вони працюють зі злодіями. Це злочин, в тому числі за європейськими законами", - прокоментував Турчинов інформацію про постачання вугілля з території ДНР/ЛНР до Польщі.