ua en ru

Український художник створив пін-ап плакати про армію

Український художник створив пін-ап плакати про армію Ілюстратор створив патріотичні пін-ап плакати про українську армію

Він також збирається намалювати плакати дівчат-поліцейських в стилі пін-ап.

Український художник-ілюстратор Святослав Пащук створив серію плакатів "Сепаратизм шкідливий для вашого здоров'я" у стилі пін-ап. Радіо "Свобода" опублікувала деякі роботи, що прикрашають будинки українських солдатів і прославляють українську зброю.

Пащук описав процес створення патріотичних ілюстрацій, який ґрунтується на добровільному бажанні українських дівчат попозувати для майбутніх творів мистецтва.

"Я підписаний на сторінки у соцмережах різних волонтерських організацій, заходжу в учасники і гортаю фото. Якщо бачу красивих молодих дівчат, то пропоную їх намалювати. Якщо вони не проти, то я прошу вислати мені їх фотографії в потрібному ракурсі. Дівчата фотографуються, висилають, а я вже домальовую все, що треба", - цитує радіо "Свобода" слова ілюстратора.

Художник підкреслив, що зараз працює над серією пін-ап плакатів з дівчатами-патрульними. Пащук відзначає, що "їх жіночність та краса не є приводом для того, щоб не довіряти такій роботі патрульної.

Ілюстратор вважає, пише видання, що чим більше на вулицях країни буде підтягнутих, красивих "копів", тим спокійніше і приємніше буде звертатися до них.

Ілюстрації: радіо "Свобода"