ua en ru

Український футбол повернувся на 20 років назад, - Воронін

Український футбол повернувся на 20 років назад, - Воронін Фото: Андрій Воронін (instagram.com/voroninandrey)

Зараз, з його слів, залишилися цікаві тільки матчі "Динамо" і "Шахтаря

Колишній гравець збірної України Андрій Воронін заявив, що українська Прем'єр-ліга ніби повернулася на 20 років назад. Про це він розповів в інтерв'ю програмі "Профутбол" на телеканалі 2 + 2.

"Чесно, матчі чемпіонату України не дивлюся. Тільки поєдинки наших команд в єврокубках, матчі Ліги чемпіонів. Відверто кажучи, в останні роки в чемпіонаті України відбувся великий спад, мало команд, не завжди цікаво дивитися", - сказав футболіст.

Зараз, з його слів, залишилися цікаві тільки зустрічі київського "Динамо" і донецького "Шахтаря, а раніше в єврокубках виступали харківський" Металіст "і дніпровський" Дніпро ".

"Ми повернулися на 20 років назад, коли розпався Радянський Союз і український футбол тільки піднімався. Наш футбол вивели на пристойний рівень, до нас приїжджали хороші футболісти грати. Те, що відбувається зараз, дуже прикро. Шкода тих хлопців, які зараз тут виступають" , - додав Воронін.

Нагадаємо, український футбол очікують серйозні зміни, в результаті яких українська Прем'єр-ліга (УПЛ) та Перша ліга увійдуть в одну організацію.