ua en ru

Український експорт до Австрії зріс на 48%, - Порошенко

Український експорт до Австрії зріс на 48%, - Порошенко Фото: Петро Порошенко та Александер Ван дер Беллен (president.gov.ua/Михайло Марків)

Це є результатом Угоди про Асоціацію між Україною та Євросоюзом

Експорт українських товарів та послуг до Австрії зріс на 48%. Про це сказав президент України Петро Порошенко під час зустрічі із із Федеральним Президентом Республіки Австрія Александером Ван дер Белленом, передає прес-служба глави держави.

"Український експорт до Австрії зріс на 48%. Це - результат роботи Угоди про Асоціацію між Україною та Євросоюзом", - зазначив Порошенко.

Нагадаємо, у середу, 14 березня, президент Австрії перебуває із офіційним візитом в Україні на запрошення президента Петра Порошенка. Сторонами заплановані українсько-австрійські переговори. За підсумками переговорів заплановано підписання двосторонніх українсько-австрійських документів.

Додамо, що сторонами уже підписано угоду про співпрацю між країнами в галузі освіти, науки і культури. Йдеться про співпрацю у сферах викладання і досліджень між вищими навчальними закладами та іншими науковими установами, обміни студентами і викладачами.