ua en ru

Український баскетболіст Кравцов став гравцем московського ЦСКА

Український баскетболіст Кравцов став гравцем московського ЦСКА Фото: В'ячеслав Кравцов

Для гравця "спорт поза політикою"

Новачок московського баскетбольного клубу ЦСКА українець В'ячеслав Кравцов розповів про своє рішення поповнити клуб з Росії. Про це повідомляє XSport.

"Що сказати? Не знаю, як там буде, що будуть говорити, але для мене це баскетбольне рішення. Я в політику не особливо намагаюся вникати. Це тільки баскетбол, нічого більше. команда Євроліги, до того ж вона майже кожен рік бере участь у "Фіналі чотирьох". Хочеться спробувати себе, показати - довести. Тренер розповів, що зараз проблеми в команді, і я зі своїми габаритами зможу допомогти. Зараз так склалося, що в Європі центровий - це дефіцитна позиція, так що сподіваюся, я зумію це звернути на свою користь", - заявив Кравцов.

"Я в першу чергу намагався влізти в НБА. Конкретного контракту не було, але були запрошення до табору. В принципі, я не хотів розглядати Європу, але з-за різних нюансів не склалося. Я почав вибирати - або чекати пропозиції з Китаю, або повернутися в Європу, з чого я, власне, й почав. Чекав хороші варіанти: зараз всі команди укомплектовані, складно знайти гарне місце. У середнячок лізти не хотілося. Вийшло ось так", - додав гравець.

Нагадаємо, В'ячеслав Кравцов грав в україні, а за "Київ" і "Донецьк", звідки вирушив підкорювати НБА, граючи у "Детройт Пістонс" і "Фінікс Санз".