ua en ru

Українські військові відбили атаку ДРГ бойовиків на Маріупольському напрямку

Українські військові відбили атаку ДРГ бойовиків на Маріупольському напрямку Фото: АТО на Донбасі

Бойовики 18 разів обстрілювали позиції ЗСУ

Українські військові відбили атаку диверсійно-розвідувальної групи (ДРГ) бойовиків на Маріупольському напрямку. Про це йдеться у повідомленні штабу антитерористичної операції (АТО) у Facebook.

"Російські окупанти продовжують порушувати режим припинення вогню в зоні проведення АТО. Сьогодні вони 18 разів обстріляли наші позиції...У Богданівці на світанку відбулось нетривале бойове зіткнення, під час якого ворожа ДРГ застосувала ГП-25 та стрілецьку зброю. Вогонь, відкритий особовим складом опорного пункту сил АТО у відповідь, відкинув противника", - йдеться у повідомленні.


Крім того, зазначається, що на Маріупольському напрямку доба почалась з ворожого артилерійського вогню у Новоселівці, де супротивник застосував самохідні артилерійські установки 122 мм калібру. У Тарамчуку, Талаківці та Водяному противник порушував режим тиші вогнем із заборонених мінометів калібру 120 та 82 мм, захисників Широкиного провокував вогнем зі стрілецької зброї.

"На Донецькому напрямку в Авдіївській промзоні ворог продовжує збройні провокації із застосуванням мінометів різних калібрів. Тричі під мінометні обстріли потрапляли захисники Майорська, де противник також відкривав й гранатометний вогонь. У Зайцевому та Нижньому Лозовому застосовувалась стрілецька зброя", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, на Луганському напрямку по позиціях ЗСУ у Новоолександрівці, Новотроїцькому та Жовтому супротивник відкривав здебільшого гранатометний вогонь. На цей раз снайпер проявив себе у Новотроїцькому.

Зведення прес-центру штабу АТО станом на 18.00 15 серпня 2016 року: Російські окупанти продовжують порушувати режим при...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 15 серпня 2016 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в зоні АТО затримали бойовиків з Чечні, який хотів воювати за Україну.