ua en ru

Українські військові ще раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні

Українські військові ще раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні Фото: ЗСУ знову обстріляли Антонівський міст у Херсоні (Getty Images)

Українські військові у ніч на 14 серпня в черговий раз вдарили по Антонівському мосту у Херсоні. Наразі встановлюється, чи можуть окупанти перевозити через нього техніку.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на керівника Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталію Гуменюк в ефірі телемарафону.

"Знову нанесено удар по Антонівському мосту для того, щоб закріпити його статус остаточно як непроїзний", - сказала Гуменюк.

При цьому вона зазначила, що удари ЗСУ по мостах у Херсонській області ускладнюють для окупантів перевезення важкої техніки та боєприпасів. Однак Гуменюк наголосила, що це не означає, що мости повністю пошкоджені. Цю інформацію уточнюють спеціалісти.

"Наразі ми бачимо і спостерігаємо, як керівний склад тих військових підрозділів потроху використовує ці залишки транспортних шляхів для евакуації на лівий берег (Дніпра у Херсонській області, - ред.) для того, щоб відчувати себе у безпеці", - додала речниця.