ua en ru

Українські ВМС розпочали підготовку до параду з нагоди Дня Незалежності

Українські ВМС розпочали підготовку до параду з нагоди Дня Незалежності Фото: підготовка до параду (facebook.com/navy.mil.gov.ua)

Морські піхотинці тренують стройовий вишкіл

Військово-морські сили (ВМС) Збройних сил України розпочали підготовку до параду з нагоди Дня Незалежності. Про це повідомляє прес-служба ВМС у Facebook.

"Підготовка до параду на День Незалежності України: морські піхотинці та курсанти Військово-морських сил ЗС України тренують стройовий вишкіл", - йдеться у повідомленні.

Підготовка до параду на День Незалежності України: морські піхотинці та курсанти Військово-Морських Сил ЗС України тренують стройовий вишкіл. Фото Олексія Мацієвського.

Опубліковано ВМС ЗС України 1 серпня 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що під час параду до Дня Незалежності України планується урочисте проходження військ і виставка сучасного зброї.

"Зараз Збройні сили України активно готуються до параду. Крім урочистого проходження військ, ми плануємо підготувати виставку самого сучасного зброї, розробленого протягом останніх трьох років. Під час робочої поїздки до штаб-квартири НАТО і двосторонніх переговорів з іноземними колегами, я запросив їх в Україну на День Незалежності. Мова йде про представників країн, з якими співпрацюємо для того, щоб вони також разом з нашими військовими взяли участь у військовому параді з нагоди 26-ї річниці Незалежності України", - повідомляв міністр оборони України Степан Полторак.