ua en ru

Українські підприємства на грані банкрутства мають заборгованість із зарплати на суму 42,4 млн грн

В Україні на підприємства, що перебувають на різних стадіях банкрутства станом на 28 лютого 2014 р. припадає 90,6% загальної суми заборгованості, що становить 42,4 млн грн.

В Україні на підприємства, що перебувають на різних стадіях банкрутства станом на 28 лютого 2014 р. припадає 90,6% загальної суми заборгованості, що становить 42,4 млн грн. Про це йдеться у повідомленні Фонда державного майна України про виконання рішення комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат, опублікованому у виданні "Відомості приватизації".

За даними оперативної інформації щотижневого моніторингу зі стану погашення заборгованості із заробітної плати, станом на 28 лютого 2014 р. у реєстрі обліковується 28 підприємств (господарські товариства із державною часткою у статутному капіталі більше 50%, а також державні підприємства, щодо яких прийнято рішення про приватизацію), які мають заборгованість із заробітної плати.

Нагадаємо, наказом ФДМУ від 25 лютого 2014 р. №625 призупинено аукціони на фондових біржах України з продажу пакетів акцій акціонерних товариств.