ua en ru

Українські підприємці направляють допомогу терористам в зоні АТО під виглядом гуманітарки, - нардеп

Українські підприємці направляють допомогу терористам в зоні АТО під виглядом гуманітарки, - нардеп Джерело фото:dpsu.gov.ua
Українські підприємці направляють допомогу терористам в зоні антитерористичної операції під виглядом гуманітарки.

Українські підприємці направляють допомогу терористам в зоні антитерористичної операції під виглядом гуманітарки. Про це заявив народний депутат від "Самопомочі", комбат "Донбасу" Семен Семенченко, передає "112 Україна".

"Ми вже знаходимося в зоні АТО: я, Єгор Соболєв, Парасюк і ще кілька народних депутатів, члени комітету з питань безпеки і оборони, боротьби з корупцією. Проблема дуже серйозна, сюди йдуть колони фур, в тому числі надіслані нашими окремими підприємствами окремих олігархів. Причому ці колони не мають ніякого відношення до гуманітарної допомоги: вони заправляють свої магазини, вони допомагають терористам. Йде термобілизна, йде камуфляж, йде взуття, горілка, сигарети. Колони йдуть просто десятками машин", - заявив він.

Крім того, Семенченко заявив, що може вже сьогодні оприлюднити прізвища українських підприємців, які забезпечують бойовиків.

"Я думаю, що це хвилі може бути і сьогодні. Зараз ми їдемо оглядати 23 фури, які затримав полк "Дніпро". Природно, ми розуміємо, що гласність і підтримка народу - це наша основна зброя", - зазначив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Росія готує десятий "гуманітарний конвой" на Донбас.