ua en ru

У Чернігівській області пройшли антитерористичні навчання

У Чернігівській області пройшли антитерористичні навчання Фото: СБУ (flickr.com/securityserviceofukraine)

Метою навчань було відпрацювання протидії диверсійним групам

Українські правоохоронці провели антитерористичні навчання в Чернігівській області. Про це заявили в прес-центрі Служби безпеки України (СБУ).

"Командно-штабні навчання з антитерористичної тематики з елементами пошуку та нейтралізації диверсійно-розвідувальних груп провела Координаційна група Антитерористичного центру при управлінні СБУ в Чернігівській області", - зазначили в Службі безпеки.

Навчання проходили на залізничній станції "Сновськ" за участі співробітників СБУ, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, Державної прикордонної служби, Збройних сил України, Військової служби правопорядку, Нацгвардії та представників органів влади і місцевого самоврядування.

"Мета тренувань - відпрацювання алгоритму протидії диверсійно-терористичним групам, їх пошуку, затримання та нейтралізації, а також комплексу інших завдань, спрямованих на удосконалення взаємодії між суб’єктами боротьби з тероризмом у регіоні. Крім того, учасники антитерористичних навчань перевірили та проаналізували ефективність сил і засобів, задіяних для протидії проявам тероризму на об'єктах транспортної інфраструктури", - підкреслили в СБУ.

Нагадаємо, напочатку жовтня на Запорізькій АЕС відбулися тактико-спеціальні навчання з антитерористичної направленості.