ua en ru

Українські прикордонники знайшли квиток російського військового на Донбасі

Українські прикордонники знайшли квиток російського військового на Донбасі Фото: прикордонники знайшли на Донбасі військовий квиток солдата з РФ (flickr.com moscow-live)

Документ було знайдено на одній із позицій бойовиків на Маріупольському напрямку

На одній із позицій бойовиків так званої "ДНР" українські прикордонники виявили військовий квиток службовця армії Південного військового округу Збройних сил Російської Федерації (РФ). Про це повідомляє прес-центр Держприкордонслужби.

Документ було знайдено на одній із позицій бойовиків на Маріупольському напрямку. Зазначається, що оперативники Донецько-Луганського регіонального управління отримали дані щодо причетності громадянина РФ до виконання бойових завдань на Донбасі.

Українські прикордонники знайшли квиток російського військового на ДонбасіУкраїнські прикордонники знайшли квиток російського військового на Донбасі

Фото: прикордонники знайшли на Донбасі військовий квиток солдата з РФ (dpsu.gov.ua)

"Таким чином даний факт вкотре доводить, що військовий підрозділ РФ бере участь у бойових діях на тимчасово окупованій території Донецької області. А отже - і вище військове керівництво Російської Федерації, віддавши наказ про участь вказаного російського підрозділу у бойових діях на тимчасово окупованій території Донецької області, здійснює дії, спрямовані на ведення агресивних військових дій проти народу України", - вказано у повідомленні.

Дані та документи прикордонниками передано до слідчого відділу Генеральної прокуратури України.

Нагадаємо, раніше українська розвідка виявила, що на окупований Донбас прибули близько 200 військовослужбовців Російської Федерації.