ua en ru

Українські прикордонники нарахували за добу 32 танка, що зайшли з РФ в Україну

Українські прикордонники зафіксували за 10 вересня 32 танка, що зайшли з Російської Федерації та територію Україну.

Українські прикордонники зафіксували за 10 вересня 32 танка, що зайшли з Російської Федерації та територію Україну. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Держприкордонслужби України.

Повідомляється, що 10 вересня з РФ на територію України через пункт пропуску "Ізварине" в напрямку м. Краснодон прослідувало 12 танків, 48 БТРів, 1 БРДМ, 20 автомобілів "Урал", завантажені боєприпасами, 8 автомобілів "Урал" з особовим складом, 4 автомобіля ППО, 5 паливозаправників. Разом з тим в РФ виїхало кілька військових автомобілів "КамАЗ", 6 "Урал", 3 повнопривідні автомобілі і 2 паливозаправники.

Крім того, зі сторони пункту пропуску "Новоазовськ" в напрямку н. п. Безіменне прослідувало приблизно 10 танків. На західній околиці цього населеного пункту встановлено 2 установки РСЗВ БМ-21 "Град".

Також Держприкордонслужба повідомляє про 10 танків, які пройшли з РФ через н. п. Дібрівка в напрямку н. п. Дмитрівка Донецької області.

"У н. п. Білоярівка виявлено скупчення до 400 од. техніки. 10.09.2014 приблизно в 19.00 до н. п. Білоярівка через н. п. Амвросіївка на південному напрямку вирушила колона техніки, близько 76 одиниць під прапорами РФ", - повідомляють прикордонники.

За їх даними, в Тельманівському районі Донецької області інструкторами ЗС РФ проводиться інструктаж і спеціальні заняття з бойовиками, яких близько тисячі осіб, посилених 10 одиниць бронетехніки.