ua en ru

Українські морські піхотинці Феодосії підтвердили вірність присязі Україні

Українські морські піхотинці Феодосії підтвердили вірність присязі Україні.

Українські морські піхотинці Феодосії підтвердили вірність присязі Україні. Про це повідомляє прес-служба Міністерства оборони України.

"Сьогодні, 3 березня, у Феодосії відбулася розмова особового складу 1-го окремого батальйону морської піхоти ВМС Збройних Сил України з новопризначеним прем'єр-міністром Криму Сергієм Аксьоновим і відстороненим від виконання обов'язків за нездатність організувати управління військами в екстремальних умовах екс-командувачем Військово-Морських сил ЗС України Денисом Березовським. Названі особи прибули в Місто на вертольоті Мі-8 Чорноморського флоту Російської Федерації. Морпіхи спілкувалися з прибулими через металеві ворота на в'їзді до військової частини - на територію батальйону Сергія Аксьонова та Дениса Березовського українські військові не пустили", - йдеться в повідомленні.

Командування та військовослужбовці батальйону висловили впевненість у правомірності своїх дій, підтвердили вірність військовій присязі на вірність українському народу і відмовилися розглядати висловлену Березовським пропозицію приєднатися до неіснуючих "збройним силам Криму".

Спілкування українські морські піхотинці завершили вигуками "Слава морській піхоті!".

"Особовий склад 1-го окремого батальйону морської піхоти ВМС ЗС України продовжує контролювати територію військової частини і виконувати поставлені завдання", - підкреслюється в повідомленні.