ua en ru

Українські компанії зацікавлені в розміщенні своїх акцій на вітчизняному фондовому ринку, - голова правління ВАТ "Українська біржа"

Українські компанії зацікавлені в розміщенні своїх акцій на українському фондовому ринку. Про це заявив голова правління ВАТ "Українська біржа" Олег Ткаченко, передає кореспондент РБК-Україна.
За словами експерта, частина українських компаній, які розмістили свої акції на закордонних біржах, не проти частково розміститися в Україні: "Частина українських компаній хочуть частину акцій розмістити на українському ринку, тому що у нас з'явилася ліквідність. Це такі (компанії), як "Миронівський хлібокомбінат", наприклад. І вони тут активніше продаватимуться, там їх мало, хто знає", - заявив О.Ткаченко.
З іншого боку, одного бажання, за словами експерта, буде недостатньо: "Виходячи на іноземні ринки, вони виходили в іноземну юриспруденцію і тепер стають фактично іноземними цінними паперами, і щоб торгуватися у нас, потрібен допуск іноземних цінних паперів в Україну".