ua en ru

Українська сторона ТКГ вимагає гарантій безпеки для відновлення мобільного зв'язку в ОРДО

Українська сторона ТКГ вимагає гарантій безпеки для відновлення мобільного зв'язку в ОРДО ото: зала засідань контактної групи в Мінську (president-hotel.by)

Також українська сторона вимагає відкриття КПВВ "Золоте"

Українська сторона у контактній групі в Мінську (Білорусь) вимагає гарантій безпеки для відновлення мобільного зв'язку на території окремих районів Донецької області (ОРДО). Про це у Facebook повідомила прес-секретар представника України у контактній групі Леоніда Кучми Дарка Оліфер.

"Українська сторона вимагає гарантій безпеки для відновлення мобільного зв'язку на території ОРДО. Загалом необхідно полагодити 17 об'єктів, проте поки що жоден з приладів не полагоджено через відсутність режиму тиші", - написала вона.

Крім того, Оліфер зазначила, що українська сторона вимагає відкриття КПВВ "Золоте".

"Українська сторона і на рівні підгруп, і в рамках Тристоронньої контактної групи в черговий раз озвучила вимогу відкриття КПВВ "Золоте". Вкотре закликаємо РФ до виконання своїх зобов'язань в цьому питанні, які були взяті нею на себе в рамках рішень лідерів країн "нормандської четвірки", - йдеться у повідомленні.

Попри домовленості щодо «Різдвяного перемир'я», ми з тривогою констатуємо зростання кількості обстрілів, в т.ч. з застос...

Опубліковано Даркою Оліфер 14 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що бойовики не дають погодження на відновлення мобільного зв'язку на окупованих територіях Донецької та Луганської областей.