ua en ru

Українська сторона СЦКК повідомляє про відновлення водопостачання Майорська

Українська сторона СЦКК повідомляє про відновлення водопостачання Майорська Фото: СЦКК (facebook.com/GeneralStaff.ua)

Також водопостачання відновлено у селищі шахти "6/7"

У Донецькій області у селищі Майорськ та селищі шахти "6/7" відновлено водопостачання. Про це з посиланням на українську сторону Спільного центру по контролю і координації режиму припинення вогню на Донбасі (СЦКК) повідомляє Генеральний штаб ЗСУ.

"Українська сторона СЦКК інформує, що за сприяння СММ ОБСЄ фахівцями комунального підприємства "Компанія "Вода Донбасу" завершено роботи щодо відновлення повноцінного забезпечення водою селища Майорськ та селища шахти "6/7" (Донецька область)", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у ході ремонтних робіт було усунено аварійну ситуацію на живильному водоводі і водопровідних розподільних мережах Майорська та ліквідовано аварії на мережах водозабезпечення селища шахти "6/7".

Українська сторона СЦКК: відновлено водопостачання селища Майорськ та селища шахти «6/7» (Донецька область) країнська ...

Опубліковано Генеральний штаб ЗСУ / General Staff of the Armed Forces of Ukraine 9 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією СЦКК, більшість території Донбасу може залишитися без водопостачання через дії окупаційної "влади" окремих районів Донецької області.