ua en ru

Українська сторона СЦКК звинуватила бойовиків у створенні нових гуманітарних проблем на Донбасі

Українська сторона СЦКК звинуватила бойовиків у створенні нових гуманітарних проблем на Донбасі Фото: СЦКК (mil.gov.ua)

Бойовики на Донбасі навмисно відключили Травневе від електропостачання

Бойовики на Донбасі створюють нові гуманітарні проблеми для місцевого населення. Про це, посилаючись на інформацію української сторони Спільного центру контролю і координації припинення вогню (СЦКК), передає прес-центру штабу антитерористичної операції (АТО) в Facebook.

"Бойовики незаконних військових формувань на Донбасі, які перебувають в районі населеного пункту Гольмовский (Донецької області), навмисно відключили населений пункт Травневе від електропостачання", - йдеться в повідомленні.

Згідно з інформацією прес-центру штабу АТО, без світла у даний момент залишаються понад 200 жителів Травневого.

"Навмисне припинення НЗФ ОРДО централізованого енергоживлення в населеному пункті Травневе створюють для його жителів труднощі, які можуть призвести до гуманітарної катастрофи", - резюмували в СЦКК.

Українська сторона СЦКК: НЗФ ОРДО створюють гуманітарні проблеми для мешканців населеного пункту Травневе. Бойовики НЗФ...

Опубліковано Прес-центр штабу АТО 29 листопад 2017 р.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що СЦКК розповіли подробиці загибелі українського військового в Авдіївці Донецької області. Зокрема, військовий загинув в результаті снайперського обстрілу.