ua en ru

Паралімпійська збірна України з футболу стала чемпіоном світу

Паралімпійська збірна України з футболу стала чемпіоном світу Фото: паралімпійська збірна України з футболу (facebook.com/sushkevych.valerii.mykhailovych)

Українські футболісти у фіналі вибороли перемогу в команди Ірану

Паралімпійська збірна України з футболу перемогла команду з Ірану у фіналі Чемпіонату світу, що проходив у Аргентині. Про це повідомив керівник Національного паралімпійського комітету України Валерій Сушкевич у Facebook.

"Тільки що з рахунком 1:0 українські паралімпійці вибороли для України перше місце у світовому футболі. Гордий від того, що ми робимо для української держави, для українського народу в цей нелегкий час в історії нашої держави", - написав він.

Вірив,що українські паралімпійські футболісти знову стануть чемпіонами світу!!! Тільки що з рахунком 1:0 українські пара...

Опубліковано Валерієм Сушкевичем 23 вересня 2017 р.

Нагадаємо, Міжнародний паралімпійський комітет відмовив паралімпійському комітету Росії у поновленні членства в організації, продовживши чинні санкції. За цим рішенням російські паралімпійці на час відсторонення не можуть брати участі в міжнародних змаганнях, у тому числі в зимових Паралімпійських іграх 2018 року.

Рішення про відмову було ухвалене на засіданні виконкому в Абу-Дабі.