ua en ru

Українець намагався провезти через КПВВ 7 кг марихуани у запасці автомобіля

Українець намагався провезти через КПВВ 7 кг марихуани у запасці автомобіля Фото: прикордонники вилучили марихуану на КПВВ "Майорське" у Донецькій області

Наркотик був розфасований у 9 пакунків

Прикордонники Краматорського загону виявили у неділю, 20 листопада, на контрольному пункті в’їзду-виїзду "Майорське" (Донецька обл.) у запасному колесі автомобіля пакунки з сіро-зеленою речовиною. Про це повідомила прес-служба Держприкордонслужби.

"Близько 9:20 до контрольного пункту під’їхав автомобіль "Ніссан" з громадянином України за кермом. Під час перевірки на транспортний засіб спрацювала прикордонна службова собака Бренда", - йдеться у повідомленні.

Під час здійснення поглибленого огляду у запасному колесі автівки прикордонники знайшли 9 пакунків з сіро-зеленою речовиною з характерним запахом марихуани, зі слів водія по 800-900 грамів кожний.

Українець намагався провезти через КПВВ 7 кг марихуани у запасці автомобіляУкраїнець намагався провезти через КПВВ 7 кг марихуани у запасці автомобіляУкраїнець намагався провезти через КПВВ 7 кг марихуани у запасці автомобіля

Фото: прикордонники затримали у Донецькій області автівку з марихуаною

За цим фактом прикордонники проінформували представників Національної поліції, проводиться перевірка.

Нагадаємо, прикордонники Луцького загону зі стріляниною затримали 7 осіб, які намагалися незаконно переправити човном через річку Західний Буг цигарки.