ua en ru

В Україні завтра стартує додаткова сесія ЗНО-2016

В Україні завтра стартує додаткова сесія ЗНО-2016 Фото: завтра стартує додаткова сесія ЗНО-2016

Додаткова сесія ЗНО-2016 розпочнеться тестуванням з української мови і літератури

В Україні завтра, 14 червня 2016 року, стартує додаткова сесія Зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО-2016). Про це йдеться в повідомленні прес-служби Українського центру оцінювання якості освіти.

"14 червня тестуванням з української мови і літератури розпочинається додаткова сесія Зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року. 16 червня відбудеться тестування з математики, 21 червня - з історії України", - йдеться у повідомленні.


Як зазначається, для участі в додатковій сесії з української мови і літератури зареєстровано 1 665 осіб, з історії України - 988, з математики - 755.

Як повідомляється, окрім території України, додаткова сесія зовнішнього незалежного оцінювання буде також проведена в містах Лісабон і Мадрид - для випускників загальноосвітнього навчального закладу I-III ступенів "Міжнародна українська школа", які проживають за кордоном.

"Допуск учасників до пунктів тестування триватиме з 10:15 до 10:50, початок Зовнішнього незалежного оцінювання - об 11:00", - йдеться у повідомленні.

Вхід учасників до пунктів тестування відбуватиметься за наявності сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання; паспорта або іншого документа, серія та номер якого зазначені в сертифікаті; запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Рада дофінансувала проведення ЗНО на 30 млн гривень.