ua en ru

В Україні зросла загроза повітряного тероризму з боку РФ, - розвідка

В Україні зросла загроза повітряного тероризму з боку РФ, - розвідка Фото: в розвідці заявили про загрозу повітряного тероризму з боку РФ

Загроза зросла для всіх повітряних об'єктів, в тому числі цивільних літаків

В Україні зросла загроза повітряного тероризму з боку Російської Федерації. Про це на своїй сторінці в соцмережі Facebook повідомляє прес-служба Головного управління розвідки Міністерства оборони України.

"Оцінюємо передислокацію зенітно-ракетного дивізіону 60 омсбр, як посилення загрози повітряного тероризму для всіх повітряних об'єктів, в т.ч. цивільних літаків, з огляду на відомий терористичний акт Російської Федерації, який призвів до трагедії з пасажирським літаком Боїнг 777 малайзійських авіаліній рейсу MH-17", - підкреслюється в повідомленні.


За інформацією розвідки, зенітно-ракетний дивізіон 60-ї окремої мотострілкової бригади нараховує в своєму складі 168 осіб, 21 одиницю бойової техніки і 30 автомобілів, а особовий склад дивізіону складають виключно офіцери і військовослужбовці за контрактом.

Нагадаємо, в Головному управлінні розвідки Міністерства оборони України не виключають загрозу відкритого наступу Російської Федерації.