ua en ru

У Україні стартує перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу

У Україні стартує перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу

У Україні стартує перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу

Національна програма розвитку малого бізнесу "Країна підприємців", яку запускає ПриватБанк, дозволить у найближчі роки створити більше мільйона нових робочих місць та підняти українську економіку. Про це журналістам повідомили організатори проекту.

Зокрема, програма повинна допомогти всім бажаючим розпочати свою справу, а діючим підприємцям залучати доступні мікрокредити і користуватися безкоштовними консультаціями і допомогою фахівців.


Як кажуть організатори "Країни підприємців", ініціатором якої став найбільший український банк ПриватБанк, розвиток справжнього підприємництва сьогодні для України є одним з найбільш пріоритетних шляхів виходу з кризи, і нова програма реальної підтримки малого бізнесу дасть можливість створити в приватному секторі більше мільйона робочих місць

"Сьогодні в Україні більше 2 млн підприємців, для підтримки яких не потрібні гучні заяви чи гасла і навіть не глибинні реформи фіскальної системи, а прості і доступні мікрокредити, допомога з боку кваліфікованих фахівців, і це можна зробити тільки з використанням найбільш передових технологій, – говорить голова правління Приватбанку Олександр Дубілет. – Завдяки новим можливостям, які відкриває сервіс підтримки малого бізнесу "КУБ", велика кількість тих, хто в силу змін в економіці не може знайти роботу в традиційних галузях, зможе створити власний бізнес, щоб утримувати себе і сім'ю".

Початком всеукраїнської програми розвитку малого бізнесу стане грандіозний бізнес-форум "Країни підприємців", який пройде на початку жовтня в Дніпрі. Регіональні бізнес-форуми, що діють на постійній основі воркшопи в найбільших українських містах і цілодобовий сервіс підтримки підприємців "КУБ" дадуть всім підприємцям, самозайнятим бізнесменам, людям, які бажають створити власну справу, нові інструменти для відкриття і розширення своєї справи.