ua en ru

В Україні сертифікована рідина для електронних сигарет Dekang

В Україні представлена нова рідина для електронних сигарет Dekang, на даний момент єдина, яка пройшла повний цикл токсикологічних досліджень і дозволена для оптової та роздрібної торгівлі. Якість продукції підтверджує сертифікат «Висновок державної санітарно-епідеміологічної експертизи» № 25831 від 16.06.2015.
Як заявляє президент компанії містер Дружин Жиксуан, на сьогоднішній день український ринок електронних сигарет досить перспективний, так як знаходиться на початковій стадії розвитку в порівнянні з європейським і американським ринками. Тому компанія в найближчій перспективі планує запустити в Україні повний цикл виробництва рідини для заправки електронних сигарет для європейського ринку. Завод буде єдиним подібним підприємством в країні.
Електронні сигарети набувають все більшу популярність. На жаль, більшість виробників рідин не сертифіковані в Україні, а застосування продуктів, що не пройшли токсикологічні випробування, можуть представляти серйозну небезпеку для здоров'я споживачів і навколишнього середовища.
Заборона на перевірку малого і середнього бізнесу, що діє зараз в Україні, не дозволяє досліджувати всі рідини для заправки електронних сигарет, представлені в офлайн-точках продажу та інтернет-магазинах. Купуючи такі речовини, споживачі даної продукції змушені діяти на свій страх і ризик.
У країнах Європи рідини для сигарет, вироблені кустарним способом або не мають конкретного виробника, не користуються попитом, так як покупці звикли довіряти тільки продуктів, що мають сертифікат, який відповідає європейським вимогам.
Коментує представник Dekang: «Те, що на даний момент пропонують продавці рідини для електронних сигарет, несе пряму загрозу здоров'ю. Замість того, щоб знизити в рази споживання канцерогенних речовин від куріння традиційних сигарет, людина, що перейшов на електронні, при купівлі рідини сумнівної якості, ризикує своїм здоров'ям. Покупцям варто запитувати сертифікати відповідності у продавців на точках продажів в інтернеті і, якщо таких немає, не ризикувати, а купувати рідина у перевірених і надійних постачальників».
Виробник рідини Dekang, компанія Chang Ning Dekang Biological Technology Co., LTD, заснована в 2003 році. Основною спеціалізацією компанії є виробництво фармацевтичної продукції з екстрактів рослин (тютюн, спеції, східні приправи). В Україні бренд Dekang представлений з 2009 року і відомий як постачальник якісної продукції.
Довідка:
Електронна сигарета - це пристрій імітації куріння, для заправки якого використовується спеціальна рідина.
Контакти:
0 (800) 21-03-45
help@dekang.ua
http://www.dekang.ua