В Україні виробництво шоколаду в серпні скоротилося на 5,5%

Фото: Україна трохи зменшила виробництво шоколаду (roshen.com)
Фото: Україна трохи зменшила виробництво шоколаду (roshen.com)

За місяць випущено 14,3 тис. т шоколадних продуктів, що містять какао

В Україні (без урахування тимчасово окупованої території Автономної Республіки Крим, міста Севастополя та частини зони антитерористичної операції) виробництво шоколаду і готових харчових продуктів, що містять какао (крім какао-порошку підсолодженого), в упаковках масою менше 2 кг, в серпні 2017 р. склало 14,3 тис. тонн, що на 5,5% більше аналогічного періоду 2016 р. Про це повідомляє Державна служба статистики (Держстат) у звіті з промислового виробництва в Україні.

При цьому до липня 2017 року виробництво шоколаду зросло на 21,9%. За 8 місяців було вироблено 98,6 тис. т шоколаду (+ 2,1% в порівнянні з аналогічним періодом 2016).

Виробництво цукрових кондитерських виробів (в т. ч. шоколаду білого), що не містять какао, за серпень склало 15,8 тис. т, що на 9,1% менше серпня 2016 року і на 1,7% більше липня 2017 р. За 8 місяців було вироблено 116 тис. т кондитерських виробів (-4,4%).

 

Виробництво солодкого печива і вафель за серпень 2017 р. склало 21,7 тис. т, що на 1,1% менше показників серпня 2016 року і на 6,1% більше, ніж за липень 2017 р. За 8 місяців було вироблено 167 тис. т продукції (+ 7,1%).

Нагадаємо, в Україні виробництво шоколаду за 2016 рік впало на 6,7%.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся